Sonseweg (N620)
Sonseweg (N620) Foto: MooiSonenBreugel

Doorgaande weg Son en Breugel Best afgesloten vanaf 29 april

Algemeen

Son en Breugel - Vanaf maandag 29 april start aannemer Mourik met werkzaamheden aan de N620 (Sonseweg/Bestseweg), die naar verwachting duren tot 30 augustus. Gedurende deze periode zal de N620 afgesloten zijn voor al het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de A50 en de A2. Tijdens de bouwvak (22 juli t/m 9 augustus 2024) zal de N620 echter open zijn voor verkeer.

Bewoners en bedrijven langs de N620 zijn per brief ingelicht over lokale omleidingen. De bedrijven en horecagelegenheden blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan bent u van harte welkom in de bouwkeet! Iedere maandag zit omgevingsmanager Maarten van Rooij van de aannemer in de bouwkeet op het terrein van brasserie ‘t Boshuys (Sonseweg 39, Best). Loop gerust even binnen met uw vraag! Op andere dagen kunt u hem bereiken via het e-mailadres N620@mourik.com.

Voor meer informatie over het project kunt u terecht op www.brabant.nl. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met Mark Ceelen, de omgevingsmanager namens de provincie, via N620@brabant.nl. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u rechtstreeks contact opnemen met de aannemer via N620@mourik.com.