Irisch Cream
Irisch Cream Foto: Ingezonden

Muzikale themaochtend met Irish Cream

Algemeen

Son en Breugel - Op vrijdagmorgen 31 mei speelt en zingt Irish Cream een programma met vrolijke en sfeervolle Ierse muziek. Dit optreden is tussen 10.00 en 12.00 uur in De Boerderij, Asteroïdenlaan (in verband met sloop en nieuwbouw van De Bongerd is de entree nu te bereiken door tussen de veranda en de jeu de boulesbanen door te lopen).

Irish Cream is een Ierse likeur met als ingrediënten whisky en room. Maar ook de naam van dit Son en Breugelse ensemble. 

Irish Cream brengt zo origineel mogelijk gezellige ongecompliceerde volksmuziek waarbij het speelplezier voorop staat. Zij nemen je mee op een muzikale reis door Ierland, waarbij de klassieke pub-songs worden afgewisseld met vlotte dansmuziek, instrumentale nummers en humoristische songs. De Ierse volksmuziek wordt gespeeld met traditionele instrumenten zoals de ‘tin whistle’ een metalen fluit; de ‘fiddle’; de viool en de “uillean pipes”, een Ierse doedelzak.  Begeleiding wordt verzorgd door een accordeon, gitaar, banjo en contrabas. Natuurlijk wordt er volop gezongen.

Je bent van harte welkom en breng ook je buren mee. De deuren zijn open vanaf 09.45 uur. De entree is gratis en een kopje koffie/thee wordt verzorgd door de gastvrouwen van de Seniorenraad. Wil je meer weten of zelf eens een themaochtend verzorgen? Neem dan contact op met Vera van Honk, secretaris van de Seniorenraad Son en Breugel, tel. 06 – 4017 7832, secretaris@seniorenraadsonenbreugel.nl, ook als je gastvrouw/-heer zou willen worden!