MC De linden
MC De linden Foto: Wil Feijen

De huisarts vertelt: Eigen regie in gezondheid

Column Column

Denk je ook weleens: ‘Wat zou het fijn zijn als ik mij wat fitter of energieker zou voelen, minder pijn zou hebben of dat ik zou kunnen bewegen zoals ik wil?’. Vaak blijft het bij denken, omdat de doelen die we onszelf stellen te groot zijn of omdat we gewoonweg niet weten waar we moeten beginnen. Misschien denken we dat het toch niet lukt of stellen we het uit. ‘Eigenlijk zou ik..........’ Je kunt er vast wel een aantal invullen.

Om een stap te kunnen zetten in het versterken van jouw welzijn en welbevinden bieden wij weer zes workshops aan vanuit Positieve Gezondheid die je hierbij kunnen helpen. 

Positieve Gezondheid geeft een bredere kijk op gezondheid. Het draagt bij aan het omgaan met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. De workshops zijn voor iedereen - jongeren, volwassenen en ouderen - die op zoek is naar een prettiger leven en een beter welzijn. 


Mijn positieve gezondheid - Ingezonden

Het doel van de workshops is om je eigen mogelijkheden in te zetten en zo de regie over jouw leven te houden of te bevorderen. Je krijgt informatie, er worden oefeningen gedaan en ervaringen uitgewisseld. De workshops vinden plaats in Het Dommelhuis in Son op donderdagavond van 19.00-20.30u en starten 07-03-2024 a.s.

Benieuwd welke workshop bij jou past? Vul de vragenlijst in op https://www.iph.nl of scan de QR code.

Spreekt je dit aan? Kijk dan op https://www.DSP-zorg.nl en meld je aan. Voor meer informatie kunt je ook kijken op https://www.destapnaargezonder.nl 

We zien je graag!