Niek en Boris voor de zonnebloemen van 2023
Niek en Boris voor de zonnebloemen van 2023 Foto: Ingezonden

Niek en Boris organiseren een zonnebloemwedstrijd

Ingezonden

Son en Breugel - Na het magische avontuur van het zien groeien van hun eigen zonnebloemen, kregen Niek (8) en Boris (6) van Boxtel een briljant idee: een heuse zonnebloemwedstrijd organiseren voor alle dorpsgenoten van Son en Breugel. De jongens nodigen iedereen van jong tot oud uit om mee te doen en hun kweektalent te laten zien.

De wedstrijd kent drie categorieën: de hoogste zonnebloem, de zonnebloem met de grootste bloemdiameter, en de zonnebloem met de dikste stam gemeten op één meter vanaf de grond.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar zonnebloemWSB@gmail.com met vermelding van je naam en adres. Een bevestiging van deelname volgt dan snel.


Niek en Boris voor de zonnebloemen van 2023 - Ingezonden

Alle ingezonden zonnebloemen worden in augustus 2024 beoordeeld door Niek en Boris. Deelnemers wordt gevraagd een foto van henzelf met hun zonnebloem en de behaalde maten mee te sturen. In september 2024 vindt de prijsuitreiking plaats tijdens een gezellige bijeenkomst in de tuin van Niek en Boris. Iedereen is welkom om mee te doen aan dit feestje, waar de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars.

Om het evenement te ondersteunen, willen Niek en Boris via deze weg ondernemers van Son en Breugel oproepen tot het sponsoren van prijzen die uitgereikt kunnen worden aan de winnaars. Wie wil bijdragen, kan contact opnemen via zonnebloemWSB@gmail.com.