De lucht van geroosterd vlees kwam je tegemoet.
De lucht van geroosterd vlees kwam je tegemoet.

Open Nederlands Kampioenschap Barbecueën

Algemeen

Son en Breugel - Op een unieke locatie: La Sonnerie werd afgelopen weekend het Open Nederlands Kampioenschap Barbecueën gehouden. Het evenement speelde zich af in en rondom La Sonnerie.

Er waren in totaal dertien teams die deelnamen aan dit kampioenschap. De teams moesten vijf verschillende gerechten maken. En voorleggen aan een deskundige jury. De teams onder leiding van een grill chef gingen aan de slag met diverse soorten vlees. Na elke keuring daarvan door de jury mochten de toeschouwers zich tegoed doen aan het heerlijk bereidde vlees. Een Belgisch team bleek uiteindelijk de winnaar en dus kampioen op de tweede plaats eindigde Pur Barbecue team. Ondanks de onderlinge strijd van de teams was het vooral de gezelligheid die de boventoon voerde. Het evenement werd uitgevoerd onder zonnige omstandigheden en mede daardoor was de belangstelling groot. Het publiek kon genieten van lekker eten, drinken, optredens en kon tevens de verschillende technieken die gebruikt werden bij het Barbecueën bewonderen. Het was dus Leerzaam en gezellig.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding