Afbeelding

Clubkampioenschappen openen seizoen TV Pieter Brueghel

Algemeen

De activiteiten voor het nieuwe tennisseizoen zijn bij TV Pieter Brueghel volop in gang.

De Tennisvereniging Pieter Brueghel opent het voorjaar seizoen met een Club kampioenschap Enkelspel voor senioren. De wedstrijden worden van maandag 6 t/m zondag 12 maart 's avonds gespeeld op het tennispark aan de Van Gentlaan 1 in Breugel. (Inschrijven voor de leden kan tot zondag 26 februari '17).
Met deze wedstrijden wordt met name aan de seniorspelers van de KNLTB tenniscompetitie, de gelegenheid geboden om tussen de winter- en de voorjaarscompetitie ook voor het Enkelspel weer scherp te zijn. De uitslagen tellen mee in de persoonlijke ranking van de KNLTB en maken leuke wedstrijden verderop in het seizoen mogelijk.

Tevens worden in deze week van 4 t/m 12 maart ook de Jeugd Club kampioenschappen van TV Pieter Brueghel georganiseerd. Deze wedstrijden worden de hele week gespeeld tussen 16.00u en 19.00uur. Dit is voor de jeugd het ideale moment om zich te meten met de leeftijdsgenoten en om tevens wedstrijdervaring op te doen voor het komende sportjaar.

Inmiddels zijn ook de inschrijvingen voor de Dames dubbel competities geopend. Deze interne zomercompetities gaan eind maart van start.

Verder is TV Pieter Brueghel begonnen met voorbereidingen voor het 50-jarig bestaan, dat in 2018 gevierd gaat worden. De herinneringen aan het 25 jarig jubileum zijn opgehaald met een film compilatie en de gezelligheid daarvan was een prima inspiratie om te beginnen met de organisatie voor het komende 50 jarig bestaan.

Het tennispark is in een uitstekende conditie met de nieuwe LED verlichting van de banen.
Ook de binnenverlichting in het paviljoen is inmiddels in LED uitgevoerd en draagt bij aan lager stroomverbruik. De gunstige resultaten van het seizoen 2016 zullen in de Algemene ledenvergadering van 23 maart aan de orde komen.

Meer informatie voor een sportieve uitdaging en gezelligheid vindt U op de website;
www.tvpieterbrueghel.nl