Afbeelding
Foto: Annemieke van Tinteren

IJsfeest Son en Breugel wil verenigingen betrekken

Algemeen

Het IJsfeest van Son en Breugel wordt in een nieuw jasje gestoken. Het bestuur heeft de ambitie om het IJsfeest nog meer van en voor de gemeenschap van Son en Breugel te maken. Dat betekent dat er voor meer doelgroepen activiteiten georganiseerd worden.

De komende maanden zal steeds duidelijker worden hoe het programma van het IJsfeest er uit komt te zien. Eén onderdeel is dat verenigingen of stichtingen uit ons dorp zich kunnen presenteren of activiteiten kunnen doen om hun clubkas te spekken.

Naast de binnenhoreca zal voor het eerst een terras naast de ijsbaan ingericht worden. Op het terras stelt Stichting IJsfeest voor verenigingen een chalet gratis beschikbaar. Deze kunnen zij gebruiken om zich te presenteren, maar als ze bijvoorbeeld liever poffertjes willen bakken of een kop eigengemaakte erwtensoep serveren is dat ook prima. De inkomsten hiervan mogen de verenigingen volledig behouden. Stichting IJsfeest vraagt de verenigingen alleen een klein aantal uren vrijwilligerswerk te leveren.

Verenigingen en stichtingen die interesse hebben kunnen zich voor einde oktober melden bij Stichting IJsfeest, op mailadres administratie@stichtingijsfeest.nl. Als er voldoende interesse blijkt, zal het een onderdeel van het programma worden. Het bestuur staat open voor alle leuke ideeën die uit de verenigingen of stichtingen naar voren komen, maar ziet uiteraard ook toe op de belangen van het IJsfeest en de horeca.