Afbeelding
Foto: TV Pieter Breughel

"TV Pieter Brueghel" brengt eerbetoon aan Groundsman

Algemeen

Son en Breugel - Bij het begin van de Algemene Ledenvergadering van de tennisvereniging TV Pieter Brueghel werd een eerbetoon gebracht aan de groundsman Bert Kuijpers, die op 30 oktober 2017 overleed.

Op donderdag 22 maart jl. werd daarvoor het "Bert Kuijpersplein" officieel geopend. De onthulling van het naambord werd verricht door zijn zoon Patrick met partner Eveline en dochter Daniëlle met partner Mark, in het bijzijn van het tennisbestuur en 50-tal leden.

Bert was bij tennisvereniging TV Pieter Brueghel een zeer gewaardeerde tennisser en vrijwilliger. In 2014 nam hij de taak van groundsman op zich en heeft hij voor veel tennisplezier bij de leden gezorgd. Zijn gedrevenheid maakte dat de tennisleden van 's morgens 8.00 uur tot 's avonds 23.00 uur naar hartenlust konden tennissen op perfecte banen.

Dit vrijwilligerswerk werd op de tennisvereniging alom zo zeer gewaardeerd, dat het hem in 2016 zelfs de titel van vrijwilliger van het Jaar in Son en Breugel bij de ED verkiezing voor Clubheld van het jaar opleverde.

Bert was zelf ook een fanatiek tennisser en heeft menigeen zijn tenniskwaliteiten laten ervaren door veel partijen te winnen. Daarnaast genoot hij van de praatjes en de gezelligheid en heeft hij veel vrienden gemaakt. Het Bestuur was dan ook aangenaam verrast dat zelfs een 30-tal vrijwilligers zich aanmeldde voor het adopteren en overnemen van de diverse taken, die Bert in het tennispark en bij de diverse interne competities verzorgde.

Door benoemen van het "Bert Kuijpersplein" zal Bert nog lang in ons midden blijven en zullen wij vele leden nog kunnen uitleggen wat zijn vrijwilligerswerk voor TV Pieter Brueghel betekent heeft en hoe dat gewaardeerd werd.

Tennisvereniging TV Pieter Brueghel,
Het Bestuur