Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Familiedag bij Snowradio en het Ijsfeest

Algemeen

Son en Breugel - Zondag 30 december is de familiedag met oa. Erik Knotnerus, Kevin Bachus, Dj Chiel, Eva Wiselius, Geert verschuren en Harvest Moon. Een leuke dag voor jong en oud. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen, wellicht in combinatie met het IJsfeest. Twee initiatieven die elkaar alleen maar kunnen versterken. 

Bezoekers kunnen al vanaf €2,00 een leuk plaatje aanvragen. Iets wat zeker veelvuldig gedaan wordt door de schaatsende jeugd op de ijsbaan. Ook kan je een steunkaart kopen van € 5,00. Als je jouw gegevens invult maak je daarmee ook nog eens kans een leuke prijs, mogelijk gemaakt door diverse ondernemers. Deze kaarten zijn oa. te koop bij de kiosk,  Van Nature en De Carousel.
Verder kun je bij Snow Radio een wens inleveren voor de wensboom van de Lions Club Son en Breugel. Deze wensen worden verzameld en in de wensboom gehangen welke in het Vestzak Theater staat. 

Maandag 31 december om 18.00 uur wordt het festijn afgesloten. Op Dinsdag 1 januari zal tijdens de Nieuwjaarsshow Status Quo forever in Café De Zwaan het uiteindelijke eindbedrag dat ingezameld is door SnowRadio bekend worden gemaakt. de nieuwjaarsschow begint om 17.00 uur.