Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 033eb3
Foto: Wil Feijen

Eindbedrag SnowRadio ruim 3000 euro

Son en Breugel - De tweede editie van SnowRadio, eind december 2018, mag volgens Toine Buijtels, een van de organisatoren van SnowRadio succesvol worden genoemd.

Het doel was om genoeg geld in te zamelen om sportkleding te kunnen schenken aan de kinderen en jongeren die via stichting MeeDoen S&B een sport beoefenen. Dit doel is bereikt.
Er is in totaal ruim € 3000,- opgehaald. Dit bedrag zal dan ook volledig gebruikt worden om nieuwe sportkleding te kopen voor de kinderen en jongeren die sporten via stichting MeeDoen S&B.

Het duurde even voor het volledige bedrag bekend was, de vertraging kwam mede doordat er op verschillende manieren was gedoneerd. SnowRadio wil dan ook iedereen bedanken voor de mooie opbrengst.
SnowRadio zond van 25 t.m 31 december uit in de kiosk in het centrum van Son en Breugel. De uitzendingen waren te beluisteren via de website van SnowRadio www.snowradio.nl en ook via de frequentie van Radio S&B .
Toine Buijtels, vertelt enthousiast over SnowRadio en noemt elke dag bijzonder door de vele optredens van lokale artiesten "wat een talent hebben wij in ons dorp".
Maar een bijzondere dag was toch wel de familiedag bij SnowRadio, daarbij was ook de samenwerking tussen het IJsfeest en SnowRadio goed zichtbaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>