De motordag van de The Greyhounds in 2018.
De motordag van de The Greyhounds in 2018. Foto: The Greyhounds

Goederen en dienstenveiling voor het goede doel

Algemeen

Son en Breugel - In Café-Restaurant De Zwaan in Son wordt op woensdag 20 februari een goederen- en dienstenveiling gehouden. Vanaf 20.00 uur worden vele kavels geveild voor het goede doel. De opbrengst komt geheel ten goede aan het doveninstituut in Sint-Michelsgestel.

In september wordt voor de cliënten op het doveninstituut door Sonse Motorclub 'The Greyhounds' een speciale motordag gehouden. De cliënten van Kentalis zijn slechthorend, doof of doofblind. Gevoel is voor hen daarom erg belangrijk. En wat is er mooier om op een glimmende ronkende motor mee te mogen rijden. Om de dag nog specialer te maken krijgen alle cliënten een frietje en ijsje aangeboden. Er is zelfs aan een leuke 'goody bag' gedacht.

"Aan de dag helpen tientallen vrijwilligers mee, maar sommige zaken dienen uiteraard wel afgerekend te worden. Daarom hebben we deze goederen- en dienstenveiling bedacht", vertelt Rob Groenevelt, één van de organisatoren. "Tal van ondernemers hebben leuke producten of diensten aan ons aangeboden die we op 20 februari gaan veilen voor dit goede doel", aldus Roy Vissers die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van interessante kavels. "En uiteraard staan we altijd open voor mensen of bedrijven die ook nog iets leuks willen aanbieden. Hoe meer we kunnen veilen, hoe hoger de verwachte opbrengst voor deze onvergetelijke dag", vult hij enthousiast aan.

Wil je zelf een product of dienst aanbieden? Meld je kavel dan aan op www.veilingmotordag.nl. Hier vind je tevens een impressievideo van de motordag van het afgelopen jaar. De reeds opgegeven kavels zijn ook te bekijken op deze website. Heb je zin in een gezellige avond? Neem buren, vrienden en familie mee. Iedereen is welkom op 20 februari bij De Zwaan aan de Markt 6 in Son. Zet deze datum in je agenda en bied mee op leuke cadeaubonnen en unieke producten.

De motordag van de The Greyhounds in 2018.