Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Inschrijven voor Driebandenkampioenschap

Algemeen

Son en Breugel - Het driebandenkampioenschap Son en Breugel wordt van maandag 11 tot en met zaterdag 23 maart gehouden. In de zaal van café-restaurant De Zwaan, Markt 9 in Son en Breugel wordt er weer gestreden op het groene laken. Afhankelijk van de sterkte van de deelnemers wordt er gespeeld in een A- en een B-poule. In de eerste en tweede ronde wordt gespeeld in een poule-systeem. Het knock-out systeem wordt toegepast in de finaleronden.

Inschrijving voor dit kampioenschap kan vanaf maandag 4 februari tot en met woensdag 13 februari. Opgave voor deelname kan bij café De Zwaan en sporthal De Bongerd door het invullen van het inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld à € 12,00 per deelnemer. De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname aan het toernooi. Er kunnen maximaal 80 deelnemers meedoen. De loting wordt op woensdag 13 februari om 20.30 uur in De Zwaan verricht. Middels het programmaboekje worden de deelnemers op de hoogte gesteld wanneer en tegen wie er in de eerste ronde gespeeld gaat worden.

De speelschema's worden zowel in café De Zwaan, sporthal De Bongerd als op de site, www.driebandensonenbreugel.nl gepubliceerd. Het verloop van alle wedstrijden, zowel de uitslagen als de standen, worden per dag eveneens op de aangegeven site gepubliceerd. Uiteraard is het voor een gezellig verloop van dit toernooi van groot belang dat zowel de supporters van de deelnemers als de biljartliefhebbers acte de presence geven. De nieuwe zaal wordt als een echte biljartarena ingericht en iedereen kan onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de wedstrijden. De organisatie wenst alle deelnemers veel en sportief succes en de toeschouwers veel kijkplezier.

Afbeelding