Gezond eten
Gezond eten Foto: Ingezonden

Eet jezelf energiek

Algemeen

Son en Breugel - Als je doet wat je leuk vindt straal je, geniet je, duik je er vol overgave in en vergeet je de tijd. Je leeft in het nu. Dit geeft een enorme energie. Je wordt er levendig door, fit en vol energie. 'Passioneel Vief' zoals Annemieke Boerma het noemt. Ze komt er dan ook over vertellen in de workshop op woensdag 6 februari, in de Bibliotheek in Son en Breugel, van 19.30 -20.30 uur.

Gezonde voedingJe lichaam heeft gezonde voeding nodig om gezond en vol energie te zijn. Maar wat is nou echt gezond? En hoe zorg je ervoor dat de goede bacteriën in de darmflora gevoed worden, zodat je immuunsysteem verbetert? Een sterk immuunsysteem zorgt ervoor dat je weerstand kunt bieden tegen ziektes. Uit je voeding kun je optimaal energie halen en tegelijkertijd afvallen. En volgens Annemieke Boerma hoef je er geen lekkere dingen voor te laten staan. Want bij haar presentatie geeft ze tips om Passioneel Vief door het leven te kunnen gaan.

Over AnnemiekeAnnemieke Boerma is geboren in het dorp Dronten en opgegroeid op een gangbaar akkerbouwbedrijf in Lelystad. Op haar 17e richtte haar vader samen met haar broertje een biologische boerderij op in Zeewolde. Door op beide bedrijven gewoond te hebben leerde Annemieke het verschil tussen de gangbare en biologische teelt van groenten en granen kennen.

Aanmelden workshop
De Bibliotheek in het Vestzak ligt aan de Kerkstraat in Son en Breugel, met een flink aantal parkeerplaatsen voor de deur. Via de website van Bibliotheek Dommeldal, is het aanmelden en betalen heel snel en gemakkelijk. En bij de entreeprijs is natuurlijk een kopje koffie of thee, mét iets lekkers, inbegrepen.