Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fd4be8
Algemeen / Son & Breugel

Voedselbank Best e.o. houdt winkelactie

Best - Met de hulp van de dames van de Ladies Circle uit Son en Breugel houdt de Voedselbank Best e.o. op vrijdag 8 februari en zaterdag 9 februari een winkelactie bij de supermarkt van AH in Son.

De voedselbank Best e.o. verstrekt wekelijks aan ruim 80 gezinnen uit Best, Oirschot en Son en Breugel een voedselpakket. Om te zorgen dat deze pakketten voldoende artikelen bevatten houdt de voedselbank regelmatig acties in supermarkten om hun voorraad op peil te houden. Op de bovengenoemde dagen zijn ze aanwezig in de Supermarkt van AH. Ze zijn blij dat ze de medewerking van de filiaalhouder en haar medewerkers/sters krijgen om deze actie in haar supermarkt te mogen houden.

Wat houdt de actie in?De dames van de Ladies Circle en of vrijwilligers/sters van de voedselbank geven bij binnenkomst informatie met betrekking tot de actie en geven een lijstje met gewenste artikelen aan ieder die aan de actie wil deelnemen. Dan kunt u op een zogenaamd koopeiland het door u te kopen artikel afnemen en afrekenen bij de kassa. Daarna geeft u het artikel af bij de ontvangsttafel.

Gewenste artikelen
Beschuit, chocopasta, schenkstroop, poedersuiker, limonadesiroop, bloem, zonnebloemolie, blik sperziebonen, blikje vis, pot pastasaus, keukenrol 2 p/pak, toiletpapier 4 p/pak en allesreiniger. Team Ladies Circle en vrijwilligers van de Voedselbank hopen dat de actie een geweldig succes wordt en wil graag iedereen op voorhand hartelijk bedanken voor de medewerking.

.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>