Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 4200ef
Foto: Wil Feijen
MooiSonenBreugel

Uitbreiding team MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Het team van MooiSonenBreugel is per 1 februari uitgebreid. Vanaf deze datum is Emmy Grit werkzaam bij deze krant. Emmy is geen onbekende in het Mooi-concept, ze heeft ruim twee jaar ervaring opgedaan bij DeMooiGeldropMierloKrant als hoofd/eindredacteur.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen


Door de toegenomen werkzaamheden binnen het team van MooiSonenBreugel was er plaats voor een hoofd/eindredacteur. "Soms vallen dingen op zijn plaats", geeft Emmy aan. "MooiGeldropMierlo heeft op 21 november de laatste krant gemaakt, waardoor mijn baan verloren ging. MooiSonenBreugel had al eens laten doorschemeren dat zij op zoek waren naar versterking. De match was snel gemaakt."

Door de komst van Emmy worden nieuwe rubrieken toegevoegd aan deze krant. Iedere week staat een dier uit het dierenopvangcentrum De Doornakker centraal in de krant die op zoek is naar een nieuw baasje. Verder is Emmy bezig met het opzetten van de rubriek 'Mooi verzamelt…' en 'Mooi Kunst'. "Verzamelaars van allerlei soorten items mogen vertellen over hun verzameling en kunstenaars kunnen de lezers in de rubriek 'Mooi Kunst' kennis laten maken met hun kunst", licht Emmy toe.

Emmy is niet woonachtig in Son en Breugel. "Dit is voor mij geen enkel probleem. Ik heb bijna 30 jaar in Mierlo gewoond en wist, voordat ik bij de krant ging werken, bijna niets van Geldrop (sinds januari 2004 is het één gemeente met Mierlo). Dat is in de laatste twee jaar wel veranderd. Ik ga mijn uiterste best doen om zo veel mogelijk bij activiteiten en evenementen aanwezig te zijn, zodat ik weet wat voor moois zich hier in Son en Breugel afspeelt", aldus Emmy. Behalve de eindredactie gaat Emmy zich ook bezighouden met het interviewen van inwoners uit Son en Breugel. U zult haar vast wel een keer tegenkomen in het mooie Son en Breugel.

Mocht u persoonlijk kennis willen maken met Emmy, zij is maandag tot en met woensdag op kantoor (Markt 2a) aanwezig.

Het team van MooiSonenBreugel wenst Emmy veel werkplezier toe in haar nieuwe werkomgeving.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>