Archieffoto 2018
Archieffoto 2018

Halve finale Archipel Muziekconcours

Algemeen

Son en Breugel - Stichting Vrienden van Archipel organiseert dit jaar voor de zesde keer het jaarlijkse Muziekconcours. Het concours wordt georganiseerd omdat muziek een taal is tussen mensen, die iedereen gemakkelijk verstaat.

Muziek biedt de mogelijkheid tot contact leggen, muziek spreekt iedereen aan op zijn eigen manier. Archipel organiseert het muziekconcours om cliënten, mantelzorgers én omwonenden de kans te bieden te genieten van klassieke muziek op hoog niveau.

De voorrondes zijn dit jaar gestart met 36 deelnemers, allemaal met groots muzikaal talent. Er zijn 16 jongeren tussen de 8 en 18 jaar die door zijn naar de halve finales. Komend weekend kunnen cliënten en omwonenden genieten van de (licht) klassieke muziek die zij ten gehore brengen.

Halve finales
Zaterdag 23 februari in Akkers
Zondag 24 februari in Berkenstaete

Grande finale: zondag 17 maart
Altijd een spannende strijd tussen zes finalisten! De finale begint om 14.30 uur in de grote zaal van het Muziekgebouw Eindhoven. Mis het niet! Entreekaarten zijn te koop voor € 6,50 (incl. reserveringskosten en pauzedrankje) via www.muziekgebouweindhoven.nl). Er is voldoende plaats voor rolstoelen. Actueel nieuws of extra informatie over het muziekconcours is te vinden op: www.archipelzorggroep.nl/muziekconcours.