Baer Traa
Baer Traa Foto: Janneke Michels

Optredens bij Lazy Sonnie Afternoon

Algemeen

Son en Breugel - Strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues uit Rotterdam en dubbel lokaal talent op zondag 10 maart in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie.

Baer Traa en Marc Jansen
Baer Traa is de nieuwe soul-en americana man uit Rotterdam. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Opgegroeid in Venlo, in een nest van klassieke musici, werd hij omringd door symfonieën en sonatas, maar al snel zocht hij zijn heil ergens anders: soulzangers als Marvin Gaye en Bill Withers en songwriters als James Taylor en Jackson Browne vormden zijn sound. Baer wordt deze middag begeleid door gitarist Marc Jansen (onder andere van GumboKings). Een optreden om niet te missen.

Evelien Slegers en Hanneke van Beek
De 20-jarige studente Evelien uit Son en Breugel volgt de studie Communicatie - International Event, Music and Entertainment Studies in Tilburg. De passie voor muziek is haar met de paplepel ingegoten, want van opa's, oma's, tantes, ooms, ouders en zussen; iedereen maakt muziek. Als zesjarige telg koos Evelien zelf voor de piano en heeft daar zeven jaar lang les in gehad. Toen ze leerde zichzelf te begeleiden switchte ze van piano- naar zangles. Inmiddels heeft ze samen met Hanneke, maar ook alleen, al aardig wat ervaring opgedaan met verschillende, vooral lokale optredens. Hanneke is 18 jaar jong en hoopt in de toekomst afgestudeerd te zijn als kinderpsychologe. Naast fotograferen maakt ze graag muziek. Als klein meisje zat ze al met haar zus achter de piano en dit is inmiddels uitgegroeid tot een grote muzikale hobby. Samen met Evelien geniet ze er enorm van om lekker te zingen. Dat is al helemaal leuk als er mensen naar luisteren.

Aanvang/toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf +/-15.00 uur open. Er wordt geen entree geheven maar na het optreden wordt om een bijdrage in de hoed gevraagd. Jullie gifts zijn noodzakelijk om deze unieke optredens voor de toekomst veilig te stellen. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden. Kijk op de www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op deze website aanmelden.

Baer Traa