Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 7a41f1
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Bourgondische fotoavond KVB

De leden van de Katholieke Vrouwen Beweging trotseerden weer en wind om naar De Zwaan te komen. Er werden, op een groot scherm, foto's getoond van activiteiten van de afgelopen twee jaar.

Iedere vrouw had wat hapjes meegenomen die op een grote tafel werden uitgestald. Uiteindelijk stond de tafel vol met lekkernijen. Van eigengebakken appelgebakjes, zelfgemaakte wraps en hapjes tot gekochte heerlijkheden. Terwijl de foto's al op het scherm werden vertoond werd de koffie ingeschonken. Daarna werd het buffet geopend en konden de dames een keuze maken uit al dat lekkers. Ondertussen werden er aan de hand van de foto's herinneringen opgehaald over de voorbije activiteiten. Zien eten doet eten en het duurde dan ook niet lang voordat de eerste vrouwen opstonden om nogmaals smakelijke hapjes op hun bordje te leggen. Van al dat eten kregen de vrouwen dorst en de wijntjes, biertjes en frisdrank vonden dan ook gretig aftrek.

Het was een geslaagde avond waarbij de vrouwen heerlijk hebben kunnen bijkletsen. De leden hadden hun best gedaan om er ook een echte Bourgondische avond van te maken en dat was meer dan gelukt. De buikjes waren goed gevuld. De avond werd afgesloten met de gebruikelijke loterij waarna eenieder weer huiswaarts ging. De storm was inmiddels gaan liggen en de regen gestopt zodat de terugweg wat minder onstuimig was dan de heenweg.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>