Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0f392c
Foto: Ingezonden
sport

'Maak Kennis Met Tennis!

Son en Breugel - HTC Son Tennis stond afgelopen week met twee positieve artikelen in hét tennisblad van Nederland: de Centrecourt. Het jongerenteam WhoZnext werd uitgebreid besproken in het blad. Er zijn momenteel maar liefst 18 jongeren, tussen de 14 en 21 jaar, actief op de club. Zij organiseren activiteiten voor de jeugd t/m 14 jaar. Een leuke manier om deze doelgroep te binden aan de vereniging en voor de kinderen een leerzame ervaring in het organiseren van evenementen.

Daarnaast stond er een artikel in het blad over de tennislessen die de club heeft verzorgd toen sporthal De Landing tijdelijk gesloten was. De komende twee weken is de tennisclub weer actief op de scholen met Schooltennis. Alle groepen 1 t/m 4 van De Bloktempel en De Ruimte krijgen Stefan 'de Kikkermeester' op bezoek tijdens hun gymles. Daarnaast zijn de Sjors Sportief tennislessen momenteel aan de gang. Woensdag 13 maart waren daarvoor 35 kinderen aanwezig in de tennishal. Zij maakten op een leuke manier kennis met de tennissport.

Om hier vervolg aan te geven, organiseert de vereniging twee 'Maak Kennis Met Tennis!' lessen op zaterdag 23 en zaterdag 30 maart. Tijdens deze gratis proeflessen kan iedereen kennismaken met de tennissport. Van 12.00 tot 13.00 uur kunnen de kinderen t/m 14 jaar meedoen aan een tennisclinic. Kinderen zijn hierbij welkom vanaf 4 jaar. Wanneer de kinderen 4 of 5 jaar zijn, dient een ouder mee te doen tijdens de tennisles. Voor deze leeftijdsgroep zijn de tennislessen namelijk samen met papa of mama. Een leuke manier om samen te sporten met je kind! Van 13.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom van 14 jaar en ouder. Volwassenen die hier aan mee willen doen, kunnen net als de kinderen een racket lenen op de tennisclub. Kijk voor meer informatie op www.stefanjorna.nl en meld je aan voor deze gratis tennislessen.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>