Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: f052aa
Foto: Taís Lourinho da Silva
Beurzen

Vlooienmarkt Mgr. Bekkersgroep

Son en Breugel - Scouting Mgr. Bekkersgroep houdt zondag 2 juni haar jaarlijkse vlooienmarkt. Het (gratis ophalen) van de spullen begint op 13 april.

Iedereen die bruikbare spullen heeft, kan deze laten ophalen door de scouting. Hiervoor kan gebeld worden naar 084-8846704 of het formulier voor ophalen spullen kan ingevuld worden op de website. De spullen worden de eerstvolgende zaterdag daarna opgehaald. Bankstellen, bedden, verf, witgoed en beeldschermen worden om milieuredenen niet opgehaald.

De vlooienmarkt van Scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel. Zondag 2 juni worden van 11.00 uur tot 15.00 uur diverse spullen te koop aangeboden bij de blokhut aan de Europalaan te Son. Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes.

De entree van de vlooienmarkt bedraagt € 1,50. Met een sponsorkaart van € 1,50 kunt u ook binnen. Deze sponsorkaarten worden verkocht door leden die langs de deur gaan.

De opbrengst van de vlooienmarkt komt ten goede aan de scoutinggroep. Meer informatie op de www.vlooienmarktson.nl en de facebookpagina mgrbekkersgroep.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>