Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b3e954
Foto:

Wil je wat bijverdienen?

Son en Breugel - Ben je 13 jaar of ouder en wil je wat bijverdienen, dan zijn wij op zoek naar jou! Elke week valt DeMooiSonenBreugelKrant in de brievenbus bij de inwoners van Son en Breugel. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Elke maandag en dinsdag wordt er op kantoor hard gewerkt om de krant op te maken, zodat hij naar de drukkerij kan. Op woensdagochtend worden de kranten uitgereden naar onze bezorgers, die er dan op hun beurt voor zorgen dat iedere inwoner van Son en Breugel op de hoogte wordt gebracht van het wel en wee in ons mooie dorp. Je hebt dan in principe de gehele woensdag de tijd om de kranten te bezorgen; 's middags of 's avonds maakt niet uit. Jij bepaalt wanneer je dit doet, als de krant maar op woensdag op de deurmat of brievenbus valt.

Ben je nog geen 13 jaar maar lijkt het je wel leuk om straks iets bij te verdienen, meld je dan vast aan voor onze reservelijst. Zodra je dan 13 bent, kunnen we kijken of er bij jou in de buurt een wijk vrij is of vrijkomt op korte termijn.

Wij zoeken op dit moment onder andere een bezorger in de volgende wijken:
De Gentiaan omgeving Elbelaan, Seinelaan en Marnelaan (240 kranten)
De Vloed omgeving Jasmijnstraat, De Bontstraat, Annemoonstraat (333 kranten)

Aanmelden via administratie@demooisonenbreugelkrant.nl met naam, leeftijd en adres.
Voor meer informatie kun je ook bellen, tijdens kantooruren naar 0499-700231.

Adrie Neervoort
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>