Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 544bee
Foto: Ingezonden

Dag van het Landschap

Son en Breugel / Nederwetten - Traditiegetrouw organiseert Brabants Landschap met IVN Nuenen op Tweede Paasdag, maandag 22 april, een aantal gratis wandelexcursies in natuurgebied het Wettens Broek bij Nuenen. Om 12.00, 13.30 en 15.00 uur kunt u mee met een gids vanaf het kerkplein, nabij cafe de Kruik, te Nederwetten. Een verrekijker is aan te bevelen.

De (zand)paden op en de lanen in! Dit jaar hebben de zandpaden een prominente rol als thema. Gidsen van Brabants Landschap en IVN laten u op hun eigenwijze zien hoe mooi het landschap is tijdens een anderhalf uur durende wandeling. Onderweg leert u over de biodiversiteit en de historie van het zandpad, terwijl het voorjaar om u heen ontwaakt. Voor meer informatie kijk op www.dagvanhetlandschap.nl

Een bijzondere manier voor jong en oud om het natuurgebied, waar ook Vincent van Gogh in vroeger tijden zijn schilderijen maakte, te beleven. Maak kennis met de typische natuur en landschap rond Nuenen.

Locatie
Parkeren en locatie van de start Dag van het Landschap Wettens Broek is bij Café de Kruik, Hoekstraat 52 te Nederwetten.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>