Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kienavond voor leden van Katholieke Vrouwen Beweging

Algemeen

Son en Breugel - Het bestuur van de KVB organiseert een paar keer per jaar een kienavond voor haar leden. De dames vinden het altijd heerlijk om te kienen en een gooi te doen naar de prijzen. Na de koffie/thee met iets lekkers erbij opende voorzitster Carin Hulsen de avond en kon het kienen beginnen.

Om en om een kleine kaart voor een klein prijsje en een grote kaart voor een wat grotere prijs. Soms duurde het lang voordat er 'kien' geroepen werd. Aan het geroezemoes was dan te horen dat er een aantal vrouwen nog maar één nummertje nodig had. De blijdschap bij degene die 'kien' had geroepen was zichtbaar op het gezicht te lezen. De teleurstelling van die dames waarbij dat laatste nummertje maar niet wilde vallen, werd goed verborgen, want nieuwe ronde nieuwe kansen.

Halverwege werd de kienavond onderbroken voor een pauze. Na de pauze concentreerde men zich weer op hun kaart en werden de nummertjes in een goed te volgen tempo afgeroepen. Er waren dames die meerdere prijzen bij elkaar hadden gekiend. Anderen hadden minder geluk en keerden met lege handen huiswaarts.

De volgende activiteit is de moederdagviering. Op 14 mei komen de Pimpernellen dan voor een gezellige avond zorgen. Er is dan muziek, sketches en Brabantse humor. Het valt in de lijn der verwachting dat dan weer veel leden de weg naar De Zwaan zullen weten te vinden. Wil jij daar ook bij zijn, wordt dan lid van de KVB. Je kunt je opgeven bij voorzitster Carin Hulsen via 0499-472054. Wil je eerst een impressie hebben van wat de KVB allemaal doet, kijk dan op www.kvbsonenbreugel.nl.