Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 1e53bc
Foto: ©pixabay.com

Informatiebijeenkomsten Hersenz voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Son en Breugel - Hersenz is het behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in de chronische fase. Voor mensen die meer willen weten over het behandelprogramma houden SWZ en Archipel op zaterdag 18 mei van 10.00 tot 12.00 uur een informatiebijeenkomst in Berkenstaete, De Bontstraat 71 in Son en Breugel.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst gaat een van de behandelaren in op (niet-aangeboren) hersenletsel en Hersenz en deelt een ervaringsdeskundige zijn of haar eigen verhaal. Aansluitend is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en een één-op-één gesprek met de aanwezige behandelaren, waardoor er meer op de persoonlijke situatie kan worden ingegaan. Ook professionals, die meer willen weten over dit behandelprogramma, zijn van harte welkom.

Hersenz
Hersenz is een multidisciplinaire behandeling gericht op de specifieke gebieden waarop mensen met hersenletsel vaak problemen hebben, zoals fysieke vaardigheden, weinig energie, geheugenproblemen, karakterveranderingen en overgevoeligheid voor prikkels. De behandeling is specifiek voor mensen met hersenletsel in de chronische fase die niet (meer) in aanmerking komen voor revalidatie. Hersenz kan tegelijkertijd, of in samenwerking met een eerstelijnsbehandeling plaatsvinden. Hersenz is er ook voor de partner, kinderen of andere naasten. Met ruim drie jaar ervaring, is duidelijk dat mensen met de behandeling van Hersenz écht verder komen. In de regio Eindhoven bieden SWZ en Archipel samen de behandeling van Hersenz aan.

Achtergrondinformatie
Jaarlijks lopen circa 140.000 mensen hersenletsel op. Het letsel kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een hartstilstand, een ziekte, een hersenbloeding of hersentumor. Niet-aangeboren hersenletsel heeft enorme gevolgen. Niet alleen voor de getroffen persoon zelf, maar ook voor zijn omgeving. Wat voorheen vanzelfsprekend leek, kan nu heel anders zijn.

Aanmelden
Graag van tevoren aanmelden. Aanmelden kan via www.archipelzorggroep.nl/hersenz.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>