Logo mooisonenbreugel.nl
Maaike en Pieter in hun winkel   | Fotonummer: 980772
Maaike en Pieter in hun winkel (Foto: Wil Feijen)

Bookstore day bij de Traverse

Son en Breugel - Het is alweer ruim een jaar geleden dat Maaike van Oosterhout boekhandel de Traverse heeft overgenomen. Aanvankelijk nog alleen maar inmiddels samen met haar man Pieter runnen ze de winkel met veel plezier. Met behoud van al het goede dat er al was hebben ze er hun eigen draai aan gegeven. Zo vindt op 25 mei hun eerste 'Bookstore day' plaats, een dag waarop vele zelfstandige boekhandels in Nederland er een speciale dag van maken.

Allerlei vernieuwingen
In het afgelopen jaar hebben Maaike en Pieter op een aantal punten de focus gelegd. Maaike verzorgt de inkoop. "Ik heb ervoor gekozen om een zo breed mogelijk assortiment boeken neer te leggen, zodat onze klanten vaak meteen vinden wat ze willen hebben. En met cadeaus zorg ik dat we regelmatig vernieuwen, zoals nu met sieraden en 'phonecords'. Ook met de schoolcampus pakken we dit jaar groots uit."

Sfeer en deskundigheid is voor Maaike en Pieter ook enorm van belang. Een gezellige winkel waar klanten met plezier komen en goed geholpen worden is voor hen een vanzelfsprekendheid. Gemak en snelheid horen daar volgens Pieter zeker bij. "Naast een bezoek aan onze winkel kunnen klanten ook via onze site en sinds kort onze WhatsApp-service boeken bestellen. Een bestelling die op werkdagen voor 22.30 uur gedaan wordt, hebben wij doorgaans de volgende dag in huis. En ook e-books zijn met enkele clicks op onze site eenvoudig te downloaden".

Bookstore day
Zaterdag 25 mei viert de Traverse voor het eerst Bookstore day. Er zijn die dag aantrekkelijk geprijsde boeken én er komen drie auteurs in de winkel:
- 11-12 uur: Oscar van den Boogaard vertelt over 'Kindsoldaat en signeert
- 13-14 uur: Anneke Strik leest voor uit 'Het geheim van het verdwenen drakenvuur' en tekent draken met kinderen met een winactie
- 15-16 uur: Michiel Smit vertelt met 'Gameboy' het verhaal van zijn gameverslaving

Maaike, Pieter en de rest van het team gaan er een feestelijke dag van maken en ontvangen u graag!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>