Logo mooisonenbreugel.nl
Navigator Erik Lemmen (l) en coureur Ronald van Loon (r)   | Fotonummer: 6d83c3
Navigator Erik Lemmen (l) en coureur Ronald van Loon (r) (Foto: Ingezonden)

Lokale helden in de 55e ELE Rally

Son en Breugel - Steven van der Mee en zijn dochter Fleur uit Son en Breugel rijden dit jaar ook mee in de ELE Rally met hun Opel Astra GSI 16v. Steven als coureur en Fleur als zijn navigator. Voor Steven is het alweer zijn 21e ELE Rally en voor Fleur is het, na haar debuut vorig jaar als navigator, haar tweede ELE Rally.

Ronald van Loon uit Son en Breugel verschijnt samen met zijn navigator Erik Lemmen aan de start met een Nissan Navarra Red-Lined voor zijn eerste ELE Rally in het onderdeel Cross country. Ronald is geen onbekende in de Rallysport. Hij is zojuist terug van de Marokko Dessert Challenge. In 2018 won hij in Marokko de Carta Rally, een woestijnrace. Bij deze marathonrally gaat het, net als in de Dakar Rally en de Africa Eco Rally, om de racesnelheid, het goed navigeren over een afstand van honderden kilometers per dag en je weg zoeken door onherbergzaam terrein.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>