Tessa Vercoelen clubkampioen dames enkel, Jori van Falier clubkampioen heren enkel
Tessa Vercoelen clubkampioen dames enkel, Jori van Falier clubkampioen heren enkel Foto: ©tv Pieter Brueghel

Clubkampioenschappen TV Pieter Brueghel

Algemeen

Son en Breugel - Bij TV Pieter Brueghel zijn van 16 tot en met 23 juni de Clubkampioenschappen Dubbel- en Enkelspel gehouden. Het aantal deelnemers was met 106 spelers iets hoger dan vorig jaar. Dat zorgde voor spannende wedstrijden en met name op de finale zondag voor veel zweet bij de spelers en af en toe een gevecht om een parasol onder de vele toeschouwers.

Behalve veel gezelligheid, leverde deze week maar liefst 18 tenniskampioenen op in verschillende speelsterktes. In de hoogste speelsterktes wonnen Tessa Vercoelen (dames enkel), Jori van Falier (heren enkel), Jolien van der Horst-Hulsen / Marleen Spooren (dames dubbel), John van Falier / Luka van Falier (heren dubbel), Elly van Falier / Toon Hagelaar (gemengd dubbel). Zij zijn hiermee voor het komende jaar de clubkampioenen.

Dit was het laatste toernooi op de vertrouwde kunstgrasbanen in Breugel. In juli/augustus worden deze vervangen door nieuwe smashcourtbanen. De tennisvereniging kijkt uit naar de feestelijke opening van deze banen en het ACR Breugels Open Dubbel Toernooi wat daarop gespeeld wordt van 14 tot en met 22 september.

Meer informatie: www.tvpieterbrueghel.nl