Logo mooisonenbreugel.nl
Bovenste rij: Old Grey & Restless (l), Mac Taple (r)  Middelste rij: Wild Romance. Onderste rij: Captain Gumbo (l), Rootbag (r)   | Fotonummer: ef2abe
Bovenste rij: Old Grey & Restless (l), Mac Taple (r) Middelste rij: Wild Romance. Onderste rij: Captain Gumbo (l), Rootbag (r) (Foto: Ingezonden)
Muziek

Programma Lazy Sonnie Afternoon Festival

Son en Breugel - Het vierde seizoen van Lazy Sonnie Afternoon zit er bijna op en wordt dit jaar weer afgesloten met het inmiddels traditionele 'Festival'. De voortuin van La Sonnerie is op zondag 7 juli omgetoverd tot een unieke Lazy sfeer waar regionaal, landelijke en internationaal bekende bands het podium betreden. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt en het eindigt omstreeks 21.30 uur. Mis het niet!

Line up festival
14.30- 15.15 uur

Old Grey & Restless
Een swingende start met een band met haar roots in en om Son en Breugel, die nummers speelt uit de jaren '60 en '70 van onder andere Rolling Stones, Eagles, Van Morrison, The Monkees.

15.45- 16.30 uur
Mac Taple Rock & Roll van de oude stempel, geïnspireerd op de fifties en de sixties. Al sinds 1975 bij elkaar met nog steeds de bandleden van het eerste uur, Peter Visser en Jan van Riet aan het roer. Rechttoe rechtaan, maar swingen als een gek…

17.00- 18.00 uur
Captain Gumbo Opgericht door leden van Toontje Lager en grondleggers van de cajun rage in Nederland. Vanaf 1987 promoten zij de cajun en zydeco muziek met Mark Söhngen uit Helmond als boegbeeld op accordeon. Bekend van onder andere de Top-40 hit 'Allons à Lafayette'.

18.30- 19.30 uur
Rootbag Blues geïnspireerd op de hypnotiserende Mississippi Delta, sexy groves van New Orleans en zompige rhythm & blues. Met op gitaar de beste bluesgitarist van Nederland; Richard van Bergen en Jody van Ooijen op drums en Roelof Klijn op bas.

20.00- 21.30 uur
Wild Romance De legendarische band van Herman Brood. The Wild Romance is ook na de dood van Herman Brood aan de weg blijven timmeren met iconen Dany Lademacher en David Hollestelle nog steeds op gitaar en zang. Leadzanger Edgar Koelemeijer heeft de looks en de stem. De band is nog steeds een geoliede rockmachine. Dit is dé kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers live te zien en te horen.

Bijdrage in de hoed
Net als vorige jaar bij het Lazy Sonnie Afternoon Festival wordt een unieke muzikale middag aangeboden. Om dit unieke festival mogelijk te maken wordt om een bijdrage van het publiek gevraagd. Meer informatie over Stichting Lazy Sonnie Afternoon kun je vinden op www.lazysonnieafternoon.nl. Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden. Om een kwalitatief goed programma te kunnen blijven organiseren kan de organisatie jullie steun goed gebruiken.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan worden de activiteiten naar binnen verplaatst. LSA-festival gaat dus altijd door.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>