Logo mooisonenbreugel.nl
Het fotoboek van Son en Breugel vanuit de lucht   | Fotonummer: ac8f67
Het fotoboek van Son en Breugel vanuit de lucht (Foto: )
Algemeen / Son & Breugel

Uniek fotoboek Son en Breugel vanuit de lucht bij Plus Verhoeven

Son en Breugel - Vanaf 28 juli kan heel Son en Breugel sparen voor een uniek fotoboek van Son en Breugel. Na de zeer succesvolle hockeyplaatjes actie komt Plus Marcel en Jeannette Verhoeven nu met een ander mooie actie voor haar klanten. Zij kunnen vanaf genoemde datum sparen voor een fotoboek van 64 pagina's.

Overzicht
Het fotoboek is gemaakt door fotograaf Ronald Otter en laat Son en Breugel vanuit de lucht zien wat op zich al uniek. Verder zijn er foto's gemaakt van alle wijken die samen Son en Breugel vormen. Deze foto's worden los van elkaar in beeld gebracht. Ronald Otter heeft als fotograaf altijd interesse gehad in natuurlijk en door de mens gemaakte landschappen. Dit brengt hij ook in dit fotoboek prachtig in beeld.

Beperkte oplage
Vanaf 28 juli krijgt u 14 euro korting bij Plus Verhoeven op dit prachtige fotoboek van Son en Breugel, gezien vanuit de lucht. Bij elke 10 euro aan boodschappen bij Plus Verhoeven aan de Amerikalaan 4 in Son en Breugel, ontvangt u een zegel. Bij 25 zegels heeft u een volle spaarkaart. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling van 3,99 euro, ontvangt u dit unieke fotoboek. Het gaat om een beperkte oplage, dus op is op.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>