Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: eeff8c
Foto: ©pixabay.com
Activiteit

Haken en breien bij het Onderonsje

St. Oedenrode - Insteken, omslaan, doorhalen en af laten gaan. Op donderdagmiddag 25 juli van 14.00-16.00 uur worden de haak-en breinaalden tevoorschijn gehaald bij de creatieve middag van het Onderonsje.

Kent u de steken nog van vroeger, of bent u vandaag de dag nog zo'n breiende of hakende persoon? Het is de bedoeling dat er een werkstukje gemaakt wordt dat in één middag afgemaakt kan worden. Het Damiaancentrum zorgt voor alle benodigdheden. U hoeft dus zelf niets mee te nemen. En ook als u denkt dat u de steken vergeten bent, bent u welkom. De basissteken zijn zo weer geleerd.

Iedereen in Meierijstad (en daarbuiten) vanaf 55 jaar kan naar deze middag komen. We gaan creatief aan de slag, maar het is ook een moment van ontmoeting met elkaar, dus ook samenzijn is een doel van deze middag. Spreekt u dit aan, meldt u aan bij Petra Vesters, tel.06-10068676, petrav@kpnmail.nl of Karin van Vlerken, tel. 06-13992915. Kosten bedragen 3 euro.

Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Zie de website voor andere activiteiten: www.damiaancentrum.nl, Schijndelseweg 46, Sint-Oedenrode.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>