Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 22bd32
Foto: Ton van Brussel
Evenement

Tweede dag is een feit van de Vierdaagse van Nijmegen

Son en Breugel / Nijmegen - Ton van Brussel moest woensdag 17 juli vroeg uit zijn bed. Om 04.15 uur ging de wekker, om vervolgens met de fiets van het gastverblijf naar de start te fietsen. Iets voor 05.00 uur vertrok Ton voor zijn tweede dag van de Vierdaagse van Nijmegen.

"Deze tocht overtrof weer alle verwachtingen, zelfs die van gisteren!", laat Ton via de mail weten. "Mede door het voortreffelijk wandelweer waren er veel toeschouwers op de been. Wijchen en Beuningen ontvingen de wandelaar met gejuich, muziek en handengeklap. Je kunt zelfs zeggen dat de mensen ons met hun enthousiasme een flinke duw in de rug hebben gegeven", aldus Ton. "Hoe groot was de verrassing toen bleek dat de mensen in Nijmegen er nog een schepje op wilde doen. We werden onthaald als helden, ik ben benieuwd wat dat vrijdag op de Via Gladiola gaat worden."

Vandaag heeft Ton het, ondanks alle feestvreugde op advies van een medewandelaar, rustiger aangedaan. "Om de tien kilometer even rusten. Ondertussen wist ik hoe ik mijn zere voeten tegen blaren moest intapen. Dat maakte het allemaal een stuk lichter." Een goede nachtrust deed overigens ook wonderen bij Ton. "Op tijd naar bed en goed slapen."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>