Logo mooisonenbreugel.nl
Zoey Latour met Li-La ddh's Buttons   | Fotonummer: 096989
Zoey Latour met Li-La ddh's Buttons (Foto: Ingezonden)
sport

Mooie resultaten voor PSV De Bosrakkers

Nederwetten - De Paardensportvereniging uit Nederwetten is trots dat er zeven leden geselecteerd waren voor de Brabantse Kampioenschappen te Zijtaart. Bij de paarden reed Esra Akkermans de kür op muziek met haar viertal 'Rock's divas on a mission'. Ze eindigden op een tweede plek en bemachtigden daarbij een plek op het NK.

Anouk van de Loo selecteerde zich met de pony Apple-T in de klasse DE-L en na de eerste ronde, met helaas een pechbalk, selecteerde zij zich toch voor de tweede ronde met een mooie twaalfde plaats; net buiten de prijzen.

Georgina Maas selecteerde zich maar liefst met drie pony's. In de klasse DE-B met quinto's Lizzygan Lady sprong ze een mooie 21e plaats. Nienke Migchels reed met de pony op de heide's Lana een hele mooie dressuurproef in de klasse AB-L1 met een uiteindelijke 16e plek. Ook selecteerde zij zich voor het springen in de klasse AB-B. Hier helaas een weigering en ze eindigde als 22e.

Zoey Latour reed naar haar nette proef met haar pony Li-La ddh's Buttons in de klasse DE-Z2 dressuur en 18e plaats ook nog zondag de kür op muziek viertallen van 'Eindhoven de Kempen', waar ze op een hele mooie vierde plaats eindigden. Annemarie Teunisse reed met Moerputtens Tessa T een twaalfde plaats in de klasse C-L1. Ze heeft daarnaast nog een twaalfde plaatst gesprongen in de klasse C-L. Joost Teunisse selecteerde zich met Perfect Pino in de klasse AB-B springen. Helaas een foutje, maar sprong verder een heel mooi rondje met een uiteindelijke 21ste plaats.

PSV de Bosrakkers feliciteert alle deelnemers met de behaalde resultaten!

Wil je meer weten over deze gezellige ponyclub, kijk dan op http://psvdebosrakkers.nl/ of op facebook psvdebosrakkers.nl

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>