Afbeelding
Foto: ©Heemkunde Son en Breugel

Wie, Wat, Waar en Wanneer?

Algemeen Heemkunde

Son en Breugel - Bij de beschrijving van foto's hanteert de Heemkundekring het principe van de 4 W's: Wie en Wat staat er op de foto, en Waar en Wanneer is de foto gemaakt. Soms kunnen we niet alle vragen beantwoorden. Wilt u ons helpen?

Op de foto in de editie van 3 juli (foto 14765) met daarop enkele jongens die lid waren van het Gilde Jong Nederland en hun leidster, kwam een reactie van de leidster zelf: mevr. Sjaan Fransen. Zij is inmiddels 83 jaar oud. Zij verzekerde ons dat haar achternaam met één s moet worden geschreven. Zij zou proberen samen met haar broer de namen van de jongens te achterhalen.

Op de foto van deze week staat het voetbalteam van de KAJ (Katholieke Arbeiders Jeugd) Son dat in 1967 deelnam aan een voetbaltoernooi. Het toernooi werd gehouden op sportpark Schuttersveld aan de Europalaan te Son, het voormalige voetbalveld van SBC. Staande v.l.n.r.: Henk van de Vorst, Ad van den Bogaart, Loek van Gorp, Joop van den Akker, Bernhard Cornelissen, Harrie Verschuren, Chris Saris en de scheidsrechter wiens naam onbekend is. Knielend v.l.n.r.: Toon Jansen, Peter van Beekveld, Jan Hurkmans, Sjef Hurkmans en Karel Verschuiten. De namen van de spelers zijn dus bekend maar helaas niet de naam van de scheidsrechter, toch de belangrijkste man op het veld. Weet u misschien hoe hij heet? En controleer ook even of alle namen van de spelers goed geschreven zijn. U kunt de foto ook bekijken op de website van de Heemkundekring. Zoek naar foto 21336 en u kunt de foto naar eigen wens uitvergroten.

Weet u misschien meer over deze foto te vertellen? Of heeft u misschien nog correcties of aanvullingen, laat het ons weten. Stuur uw reactie naar Frans Wilbrink, email: secretaris@hkksonenbreugel.nl, of bel naar 0499-473049.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Parfumerie Pour Vous nieuw in Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 14 uur geleden Zorgmakelaar voor vragen over en bij mantelzorg
Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Monument voor het ‘onbekende kind’ onthuld bij De Ruimte
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 19:04 Vijf topbands op vijfde editie Lazy Sonnie Afternoon Festival
Afbeelding
Foto’s Algemeen 28 jun, 17:20 Ondernemers Eric, Bart en Henk trots op hun titel
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 15:43 Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk