Touwtrekken over water 2018: teams in actie
Touwtrekken over water 2018: teams in actie Foto: Ingezonden

DOEN! KPJ Nederwetten houdt 'Touwtrekken over water'

Algemeen Evenement

Son en Breugel / Nederwetten - Dit jaarlijkse evenement vindt, dit jaar voor de veertigste keer, plaats op zondag 18 augustus op het terrein bij de Oude Toren in Nederwetten. De wedstrijden gaan rond 11.00 uur van start.

Na een aantal voorrondes met touwtrekwedstrijden over het water, moet het verliezende team aan het einde van de plaatsingswedstrijd in het water! Wie zal er dit jaar met de wisselbeker naar huis gaan? Na afloop van de wedstrijden worden de prijzen op het touwtrekterrein uitgereikt. Daarna is er nog voldoende gelegenheid om, op het terrein, met een leuk muziekje gezellig na te kletsen. Natuurlijk is ook publiek van harte welkom om dit spektakel bij te wonen. De toegang is gratis.

De organisatie is nog op zoek naar spierballen. Oftewel, touwtrekteams kunnen zich tot vrijdag 16 augustus inschrijven via info@doennederwetten.nl. Een touwtrekteam bestaat uit zes touwtrekkers en een coach. Touwtrekverenigingen zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan in de volgende categorieën: dames, heren en jeugd tot 16 jaar. Omdat dit jaar voor de veertigste keer 'touwtrekken over water' georganiseerd wordt, wil de organisatie ook oud-deelnemers uitnodigen voor een 'golden oldies-competitie'. Wie doet er mee? De inschrijfkosten, te betalen op de dag zelf, bedragen 20 euro voor dames- en heren teams. Jeugdteams betalen 10 euro.

Meer informatie is te vinden op: www.doennederwetten.nl of stuur een mailtje naar info@doennederwetten.nl

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Parfumerie Pour Vous nieuw in Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 14 uur geleden Zorgmakelaar voor vragen over en bij mantelzorg
Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Monument voor het ‘onbekende kind’ onthuld bij De Ruimte
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 19:04 Vijf topbands op vijfde editie Lazy Sonnie Afternoon Festival
Afbeelding
Foto’s Algemeen 28 jun, 17:20 Ondernemers Eric, Bart en Henk trots op hun titel
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 15:43 Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk