Logo mooisonenbreugel.nl
Een hand met het Complex Regionaal Pijn Syndroom   | Fotonummer: c72491
Een hand met het Complex Regionaal Pijn Syndroom (Foto: Ingezonden)
Algemeen

Thema-avond Complex Regionaal Pijn Syndroom (Posttraumatische Dystrofie)

Son en Breugel - Complex Regionaal Pijn Syndroom (voorheen posttraumatische dystrofie) is een tot op heden onbegrepen aandoening. Na letsel aan een ledemaat, zoals een polsbreuk of enkelblessure, of na een operatie kan deze aandoening ontstaan. De ernst ervan staat los van de ernst van het letsel. Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS) is een complicatie die na een letsel of een operatie aan een ledemaat, arm of been ontstaat.

Jaarlijks krijgen 5000 mensen deze complicatie na een letsel. In enkele gevallen ontstaat CRPS spontaan. Het overgrote deel van deze 5000 mensen geneest binnen korte tijd, veelal zonder restverschijnsel. De overige patiënten krijgen te maken met een langdurige of zelfs chronische situatie.

Het regiobestuur Noord-Brabant nodigt haar leden en belangstellende van harte uit voor de thema-avond die gehouden wordt op donderdag 5 september in Feestcafé De Bongerd, gelegen aan de Astroïdenlaan 2A, in Son Breugel.

Het thema van de avond is 'Wet Verbetering Poortwachter WIA/WAO én re-integratie'. Spreker op deze avond is de heer Bert Maas van het FNV. De zaal gaat open voor bezoekers om 18.30 uur, aanvang spreker 19.00 uur. Er wordt een korte pauze (15 min.) gehouden van 19.45 – 20.00 uur. De sluiting is uiterlijk 21.30 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 30 augustus per e-mail: crps@outlook.com óf telefonisch via 06-16828886. Graag onder vermelding van uw naam, e-mailadres én het aantal personen en evt. rolstoel gebonden. Het bestuur van de CRPS-vereniging afdeling Noord-Brabant hoopt u op deze interessante thema-avond te mogen ontmoeten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>