Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3eb224
Foto: Ingezonden
Activiteit

Nacht van de Nacht IVN Son en Breugel

Son en Breugel - Als de wintertijd weer begint en de volgende zondag het weer een uurtje eerder donker is, is ook de Nacht van de Nacht. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht gehouden op zaterdag 26 oktober, locatie Sint Genovevastraat 37 in Son en Breugel.

Die avond gaan de deelnemers beleven wat de nacht in Son en Breugel zo bijzonder maakt. Speciaal voor de kinderen is een verhalenverteller uitgenodigd en gaan ze buiten broodjes bakken aan een stok. De nachtdieren staan verder op je te wachten, zodat je ze van dichtbij kunt bewonderen. En heb jij wel eens gezien wat er allemaal in een uilenbal zit? Kortom genoeg te beleven.

Het kinderprogramma begint om 19.30 uur en eindigt rond 20.30/21.00 uur. Volwassenen die de nacht willen beleven zijn welkom vanaf 20.30 uur. Graag aanmelden via nacht@ivn-senb.nl. Meer informatie via Ellen van Wijk, tel. 0499-490990

Houd voor het laatste nieuws ivn-senb.nl/nacht van IVN Son en Breugel in de gaten. Voor meer achtergronden over de Nacht van de Nacht kun je naar www.nachtvandenacht.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>