Logo mooisonenbreugel.nl
Hella van der Wijst   | Fotonummer: c6d265
Hella van der Wijst (Foto: Ruben Timman)
Algemeen / Son & Breugel

Lezing Hella van der Wijst: de kracht van troost

Son en Breugel - De lezing 'De kracht van troost' door Hella van der Wijst wordt op zondag 3 november in de zaal van Thermae Son gehouden. Deze middag wordt georganiseerd voor alleengaanden, maar andere belangstellenden zijn ook welkom. Na alle positieve berichten bij de eerste bijeenkomst, hoopt de organisatie jullie ook bij de tweede middag te ontmoeten.

Deze middag spreekt Hella over de kracht van troost. "Troost is een antwoord op teleurstelling in het leven. Het verlies van een geliefde door de dood is zo'n grote teleurstelling: je had een andere toekomst voor ogen. Maar ook bij een echtscheiding, ontslag of ander verdriet kan troost werken tegen teleurstelling." In deze lezing gaat ze in op de kracht van troost als het leven niet meewerkt.

Waar vinden mensen die een dierbare missen troost, waar niet. Wat is troost en hoe werkt het. Wat is het geheim van troost ontvangen of troost te geven?

Al meer dan dertig jaar hoort Hella bijzondere levensverhalen van mensen in binnen- en buitenland in haar werk (op tv en in bladen) die ze graag met jullie deelt. In haar interactieve lezing vertelt ze verhalen maar wisselt ze ook graag verhalen uit met de aanwezigen. Zowel het boek als ook de lezing van Hella laat via levensverhalen van gewone mensen zien, die allemaal obstakels hebben te overwinnen. Hoe dat gedaan wordt en wat daarbij helpt, daar draait het om in deze lezing.

Hella nodigt je uit om een voorwerp mee te nemen waar een mooi verhaal van troost bij hoort, een verhaal om te delen. Denk aan de medaillon van je overleden moeder of het eerste kruippakje van je kind of een hanger die je kreeg toen je ziek werd en waar je nog altijd kracht uit put.

De lezing vindt plaats op zondag 3 november in de zaal van Thermae Son, aanvang 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur, dan staat koffie/thee met wat lekekrs klaar. Entree bedraagt vijf euro per persoon. U kunt zich opgeven tot 30 oktober via de mail alleen3nov19@kpnmail.nl of telefonisch via 0499-476635 / 0499-463602.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>