Joep Verhagen (l) en Toon Welten (r)
Joep Verhagen (l) en Toon Welten (r) Foto: Wil Feijen

Oude eigenaar wordt nieuwe eigenaar café Het Raadhuis

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Café Het Raadhuis in Son en Breugel heeft vanaf woensdag 1 januari 2020 een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaar Rob Meulenbroeks, die samen met zijn vrouw Patricia het café viereneenhalf jaar runde, maakt plaats voor een oude bekende in Son en Breugel.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Toon Welten mag zich vanaf 1 januari 2020 samen met Joep Verhagen weer de eigenaar en uitbater van Het Raadhuis noemen. Meer dan achttien jaar geleden was Toon ook al uitbater van het café dat hij in verband met gezondheidsproblemen verkocht aan zijn toenmalige bedrijfsleider John van Loef. Deze werd jaren later weer opgevolgd door Rob Meulenbroeks.

Locatie voor de jeugd
Toon begon jaren geleden vrij onervaren in café Het Raadhuis. Nu, jaren later en veel ervaringen rijker, komt hij weer terug in Het Raadhuis. De enthousiaste horecaman en alleskunner laat weten er zin in te hebben. Er komen een paar aanpassingen aan het café en ook de boven etage zal weer bewoond worden. Samen met Joep Verhagen zal hij Het Raadhuis vanaf januari 2020 zes dagen per week openen. Het wordt de plek om te borrelen, maar ook in de avonduren de locatie voor de jeugd uit Son en Breugel en ver daarbuiten.

Dorpscafé
Het terras wordt een plek waar je bij mooi weer graag plaatsneemt. Toon kijkt er samen met Joep naar uit om de huidige gasten en die van vroeger weer te begroeten in zijn café. "Het moet weer een echt dorpscafé worden waar iedereen zich thuis voelt." Toon en Joep zijn van de samenwerking. Zo is het de bedoeling dat WO Events van oud-eigenaar Rob Meulenbroeks verschillende evenementen en feesten gaat organiseren in het café.

Afscheid en nieuw begin
Tijd voor afscheid en een nieuw begin dus. Het afscheid krijgt vorm in Celebrating 5 years of Christmas, een evenement georganiseerd door WO Events en tevens het laatste evenement in Het Raadhuis onder eigenaar Rob Meulenbroeks en zijn vrouw Patricia. Op 28 december nemen zij afscheid van het café en zullen zij voor de laatste keer het glas heffen als eigenaar. Direct daarna volgt op 3 januari de Nieuwjaarsborrel in café Het Raadhuis met de nieuwe uitbaters Toon Welten en Joep Verhagen. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om het glas te heffen en te toosten op het nieuwe jaar.