Logo mooisonenbreugel.nl
Griezelen in de Paulus Potterstraat tijdens Halloween   | Fotonummer: 07d573
Griezelen in de Paulus Potterstraat tijdens Halloween (Foto: Ingezonden)
Activiteit

Paulus Potterstraat omgetoverd op Halloweenavond

De Paulus Potterstraat was op Halloweenavond omgetoverd tot een echte 'Potterscare'. Wat een spektakel! Het gegil en gekrijs was tot ver in de buurt te horen. Een lange rij ouders en kinderen stonden gespannen te wachten tot ze in kleine groepjes naar binnen mochten.

Tegen de poortwachter mocht je zeggen of je 'gezellig', 'eng', of 'heel eng' wilde; dus groen, oranje of rood. De ouders wilden meestal groen, maar sommige kinderen wilden zelfs donkerrood. Tja, en binnen wist je niet goed wat je zou tegenkomen en je kon eigenlijk ook niet goed zien vanwege de rook. Spannend!

Wat was het engste? De clown? Of het skelet? Of toch het meisje in het ziekenhuis met het afgezaagde been? Help! De kinderen van de Paulus Potterstraat hebben zelf als acteurs ook erg veel plezier gehad in het laten schrikken van hun vriendjes en vriendinnetjes. Zij hebben heel wat uren geknutseld, verzonnen, geschilderd en verkleed en daarbij was de voorpret groot.

Voor de echte bange bezoekers was er een mooi paadje achterom en natuurlijk was er aan het eind een snoepje voor alle kinderen. Maar je moest wel op je hand passen; in de snoepbak was het ook al niet pluis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>