Logo mooisonenbreugel.nl
Ons Dorp Live 2018 De Oase   | Fotonummer: 60d1f1
Ons Dorp Live 2018 De Oase (Foto: Wil Feijen)
Muziek

Een kijkje achter de schermen van Ons Dorp Live

Son en Breugel - Eens in de twee jaar is er in Son en Breugel Ons Dorp Live, een muzikaal evenement waarbij lokale bands op diverse podia in het centrum van Son en Breugel optreden. Door organisator Giggut!?-Events is van dit bijzondere evenement een documentaire gemaakt. Op zaterdag 14 december is de feestelijke première van de documentaire 'Luister hoor eens hier'.

De documentaire is voorzien van oud en recent beeldmateriaal. De kijker wordt meegenomen naar het allereerste begin: het ontstaan van de band Giggut!?, de ontstaansgeschiedenis van OnsDorpLive! met daarin de allereerste voorbereidingen vanaf 2004, de zeer uitdagende eerste editie met CD-opnames in 2006 tot en met de laatste zeer geslaagde editie in december 2018.

Deze documentaire maakt zichtbaar hoe een spontaan idee kan uitgroeien tot een tweejaarlijks evenement dat vele muzikanten en bezoekers samenbrengt, verbindt en verbroedert. De makers willen met de documentaire anderen motiveren en stimuleren om eigen goede ideeën niet in de ijskast te parkeren, maar deze juist werkelijkheid te laten worden.

'Luister hoor eens hier' wordt op een groot scherm vertoond in Het Vestzaktheater aan de Kerkstraat 2 in Son en Breugel. De avond begint om 20.15 uur. Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen met een feestelijk bubbeltje waarna iedereen, via de rode loper met de welbefaamde fotografen, toegang krijgt tot de zaal.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>