Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3c18b3
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Ergotherapeut geeft uitleg aan AutoMaatje-chauffeurs

Son en Breugel - De parkeerplaats van het Vestzak stond woensdagavond 30 oktober vol met auto's met achterklep en deuren open. Er werd druk geoefend door AutoMaatje-chauffeurs met rollators en rolstoelen. Ondertussen gaf ergotherapeut Karen van der Muuren uitleg hoe je rolstoelen en rollators zonder rugklachten te krijgen in de auto kunt leggen.

Tevens werd er geoefend hoe je een oudere makkelijk in de auto laat stappen. Vele handigheidjes werden uitgewisseld. Het was een leerzame zinvolle avond. Karen kreeg na afloop van coördinator Evelyn Kreukniet een mooie bos bloemen, ter beschikking gesteld door Le Soleil.

Wil je ook een dag met een glimlach? Word vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje! Dit kan ook als je fulltime werkt, want ritten vinden ook vaak 's avonds en in het weekend plaats. Veel ritjes zijn maar kort, soms maar drie straten verderop. Maar als iemand er zelf niet meer kan komen, is het erg fijn als een plaatsgenoot je even brengt. Je doet er een minder mobiele plaatsgenoten een groot plezier mee.

Wil je meer weten? Bel 0499-209609 of mail naar automaatje@sonenbreugelverbindt.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>