Logo mooisonenbreugel.nl
Kom jij De Bloaskaken muzikaal versterken?   | Fotonummer: 5c13af
Kom jij De Bloaskaken muzikaal versterken? (Foto: Wil Feijen)
Muziek

De Bloaskaken zoeken muzikanten

Son en Breugel - De Bloaskaken zoeken leuke nieuwe muzikanten die hun kapel kunnen versterken. Speel je op een sousafoon of zou je dat graag willen leren, dan ben je van harte welkom. Speel je een ander instrument en wil je ook eens ervaren hoe het is om een muzikaal feestje te bouwen, ook dan moet je zeker reageren.

In Son en Breugel zullen de meeste mensen De Bloaskaken wel kennen als een groep enthousiaste muzikanten die muziek maken tijdens de zittingsavonden en natuurlijk met carnaval in de feesttent. Ook buiten ons dorp treden ze door het jaar heen regelmatig op en kennen ze hun van Heeze tot Amsterdam. Ze maken goede feestmuziek en het repertoire is allround.

Bij interesse neem contact op met Dirk Keijzers: 06-54972052 of laat een berichtje achter op de Facebookpagina van de Bloaskaken. Laat je (verborgen) muzikaal talent zien en hopelijk tot snel.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>