Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 132760
Foto: Pixabay.com
Algemeen / Son & Breugel

Wijn, bubbels en port proeven op wijnavond HV Apollo

Son en Breugel - Na het succes van de voorgaande twee edities en het enorme enthousiasme die Handbalvereniging Apollo vanuit de gasten heeft ontvangen, hebben zij besloten dit jaar wederom een wijnavond te organiseren. Loraine van Munster van de Wijnhoeve Heeze en Eric de Volder staan op 29 november vanaf 20.00 uur voor u klaar in sportcafé Expreszo met diverse lekkere wijnen.

Wat kunt u van deze avond verwachten? Een mooie selectie witte en rode wijnen, bubbels en port om te proeven en natuurlijk kunt u al uw vragen omtrent de wijnen of wijn-spijs aan Loraine en Eric kwijt.

Deze avond is een van de vele activiteiten die de leden organiseren vanuit de vereniging. Alle opbrengsten worden gesponsord aan de club om zo de clubkas een boost te geven. Iedereen is van harte welkom. Neem je familie, vrienden, kennissen, bekenden mee om ook dit jaar er een mooie avond van te maken en verrast te worden met lekkere wijnen. Met de feestdagen op komst is dit een mooie gelegenheid om je wijn-spijs kennis op te poetsen en mooie wijnen te kopen.

De organisatie ziet u graag op de derde editie van de Apollo Wijnavond op vrijdag 29 november vanaf 20.00 uur in sportcafé Expreszo.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>