Logo mooisonenbreugel.nl
Ray Stepien   | Fotonummer: 666909
Ray Stepien (Foto: Ingezonden)
Muziek

Guy Verlinde en Ray Stepien bij Lazy Sonnie Afternoon


Son en Breugel - Belgische bluesman Guy Verlinde is geen onbekende voor het trouwe Lazy-publiek en staat op 1 december op het podium. Niet solo, niet met een band, maar als trio met een tweetal fantastische muzikanten. Het jonge aankomende talent Ray Stepien (tevens bluesliefhebber) uit Eindhoven trapt om 15.30 uur deze Lazy-editie af.

Guy Verlinde trio
Guy is voornamelijk bekend als soloartiest en als bandleider van The Houserockers en The Mighty Gators met wie hij vorig jaar nog schitterde tijdens het Lazy Sonnie Festival. Tevens treedt hij op in scholen met zijn educatieve muziekvoorstellingen. Als solomuzikant werd Guy al twee keer eerder verwelkomd op het Lazy-podium. Maar de Gators zijn opgedoekt en Verlinde is een andere weg ingeslagen: die van de akoestische blues & roots met persoonlijke teksten. Op 1 december brengt hij met Richard van Bergen (gitaar) en Oliver Vander Bauwede (harmonica, gitaar) nummers van zijn nieuwe plaat All Is Forgiven (2019). Verwacht dromerige fingerpicking, akoestische slidegitaar, een harmonica en (f)luisterliedjes die je naar de keel grijpen!

Ray Stepien
Ray Stepien is een jonge aankomende artiest uit Eindhoven. Hij is gitarist, pianist en vocalist die, naast het coveren van verschillende artiesten, de afgelopen jaren diverse songs in zijn eigen stijl heeft geschreven en uitgevoerd. Zij speelstijl wordt sterk beïnvloed door beroemde bluesartiesten zoals Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix. Naast het optreden als soloartiest is hij ook de leadzanger en gitarist van zijn band 'The Ray Stepien Trio'.

Aanvang/toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf ongeveer 15.00 uur open. Om een kwalitatief hoogstaand programma voor Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te kunnen blijven maken, vraagt de organisatie een minimale bijdrage van vijf euro per persoon.

Kijk op www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>