Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c24967
Foto:

Wensen worden vervuld bij MadeLief, het Bijna Thuis Huis van Son en Breugel

Son en Breugel - MadeLief, het Bijna Thuis Huis van Son en Breugel draait op vrijwilligers. Voor het verblijf van een bewoner, ontvangt het Bijna Thuis Huis een vergoeding van vijfendertig euro per dag. Een groot deel van de vaste kosten worden bekostigd uit schenkingen en bijdragen van donateurs en van familieleden, vrienden en bekenden van overleden bewoners. Het Bijna Thuis Huis is daar heel gelukkig mee, daarnaast heeft het MadeLief ook zo z'n wensen en verlangens. Vaak kleine wensen om het verblijf te verfraaien, aangenamer te maken of te verbeteren voor de bewoners of voor de vrijwilligers. Kleine wensen, kleine cadeaus?

Samen met DeMooiSonenBreugelKrant hebben de Vrienden van het Bijna Thuis Huis een actie opgezet om inwoners van Son en Breugel de gelegenheid te geven om MadeLief te verrassen met een cadeau. Er is altijd wel een gelegenheid of aanleiding, een kroonjaar, een ander heugelijke gebeurtenis of zomaar een dag waarop de vreugde gedeeld mag worden met bijvoorbeeld MadeLief. Die aanleiding of gelegenheid kan zijn voor een enkel individu, voor een vriendengroep, voor een familie, de hele of halve straat, de afdeling, het hele bedrijf, het maakt niet uit.

Eind september werd een oproep voor een cadeautje voor MadeLief geplaatst. Het Bijna Thuis Huis werd heel blij verrast door de reacties en ook door het resultaat. Een gulle gever had nog een dementie-klok op zolder staan en wist daarmee MadeLief te verblijden. Een zeer groene gever zorgde voor volop nieuwe plantjes in de tuin! Nieuwe dekbedovertrekken waren een zeer huiselijke wens, ook daarop reageerden schenkers, hart- en lijfverwarmend. Van ontvangen gelden is de gewenste brievenbus al besteld, Bijna Thuis Huis MadeLief wordt echt verwend!

Een bijzonder mooie geste kwam van een bruidspaar dat hun gasten vroeg om te doneren voor MadeLief, met een fantastische donatie van twaalfhonderd euro als resultaat. Om stil van te worden. Door deze actie van de Vrienden samen met MooiSonenBreugel, wisten ook donateurs zich herinnert aan de Club van 100 en werden nieuwe clubleden verwelkomd. Met de Club van 100 verplicht je je om jaarlijks een schenking te doen aan MadeLief. Je ontvangt dan zelf het persoonlijke fiscale voordeel.

De Vrienden onderhouden, samen met MadeLief, een wensenlijstje van kleine noden en grote wensen. Inwoners van Son en Breugel kunnen zo een cadeautje uitkiezen dat ze graag aan Bijna Thuis Huis MadeLief willen schenken. Hoe werkt het? U ziet een wens in het wensenlijstje staan die u wil vervullen, neem dan contact op met de coördinatoren, die graag bereid zijn om samen met u de details te bespreken. U kunt de gehele wens vervullen, maar u kunt ook een gedeelte van de wens vervullen door een bijdrage voor een specifieke wens over te maken. Als u aangeeft waaraan u wilt bijdragen, wordt de donatie in een 'spaarpot' gedaan en zodra het 'varkentje' vol is, wordt de volledige wens vervult.

Wilt U een schenking doen, neem dan contact op met Bijna Thuis Huis MadeLief. Dit kan telefonisch met een van de coördinatoren via 0499–465211, door het sturen van een email naar bthsonenbreugel@gmail.com of via een brief naar MadeLief, Bijna Thuis Huis Son en Breugel, Vinklaan 2, 5691VJ Son en Breugel. Wilt u zich aanmelden voor de Club van 100, dat kan via informatie en documenten op www.bijnathuishuissonenbreugel.nl en dan de link 'club-van-100'

Het wensenlijstje van MadeLief per november 2019 ziet er als volgt uit:
- een buitenberging / buitenkast / tuinhuisje
- plafondlamp met spotjes
- een kleine muziekinstallatie met een optie voor het afspelen, onder andere vanaf een USB-stick etc.
- internetaansluiting en internetbekabeling in het kantoor.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>