Afbeelding
Foto: Annie Maessen

An A Capella Christmas door Vocal group Just Us

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Just Us brengt een programma met uitersten, bekend en onbekend, jazz en pop, klassiek en modern. Stuk voor stuk muzikale pareltjes, waarvan een aantal in de lijn van de Swingle Singers, Real Group en Pentatonix. Perfect a capella gezongen en gebracht met een vleugje humor. In de sfeervolle Christmasspecial 'An A Capella Christmas' komt al deze diversiteit in kerststijl voorbij, afgewisseld met nummers uit het reguliere repertoire.

U bent van harte welkom op zondag 22 december in de kapelzaal van La Sonnerie, aanvang 15.30 uur, eindtijd ongeveer 17.30 uur. De entree is gratis, maar er wordt wel 'met de pet rondgegaan' in de vorm van een collectezak. U bepaalt dus zelf wat u het waard vindt!

U kunt geen kaartjes reserveren, het is gewoon vrije inloop. Twee jaar geleden, in december 2017, was het een volle zaal dus zorg dat u op tijd aanwezig bent.

Just Us bestaat al bijna vijfendertig jaar en is een toonaangevende groep die haar stempel heeft gedrukt op de vocale lichte muziek in Nederland. Vele prijzen, nationaal en international vielen haar ten deel. Just Us heeft haar thuisbasis in Veldhoven. De veertien zangers en zangeressen komen uit de regio Zuidoost-Brabant en Limburg en staan onder muzikale leiding van Angelo Smulders. De Son en Breugelse Erica Verschuren is één van de zangeressen. Zij zingt al vanaf het begin in de groep.

In de sfeervolle, in kerststijl gedecoreerde kapelzaal van La Sonnerie zult u genieten van verrassend repertoire en hoort u bekende kerstmuziek in een nieuw jasje. Na afloop gaat u in een heerlijke 'special Christmasmood' naar huis.

Afbeelding
Ingezonden 7 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 17 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 21 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 22 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 23 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen gisteren Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel