Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 101692
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken

Son en Breugel - De kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken gaat weer van start in Son en Breugel. Kunnen de vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel ook dit weer op u rekenen? Er zijn in deze gemeente nog steeds mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de actie bedoeld. Wilt u ook uw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Hoe werkt het?
U kunt uw kerstpakket of een deel daarvan afgeven bij Parochiecentrum St. Petrus' Banden. Ook losse producten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, iets lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra's. Wat zou u zelf graag in een kerstpakket vinden? Graag producten afgeven waarvan de uiterste houdbaarheidsdatum nog enkele weken geldig zijn. Producten die over de datum zijn, worden niet in de pakketten geplaatst.

De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel zorgen ervoor dat uw gift terecht komt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin. Uw financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra's kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen.

Waar kunt u terecht?
Tot en met 23 december kunt u uw pakketten of financiële gift tijdens de openingstijden afgeven bij Parochiecentrum St. Petrus Banden, Kerkplein 7 in Son. Openingstijden: elke werkdag van 10.00 - 12.00 uur. Extra opening op zaterdag 21 december van 09.30 - 12.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>