Logo mooisonenbreugel.nl
Marinus van der Leest in de nieuwe toiletruimte   | Fotonummer: d7d065
Marinus van der Leest in de nieuwe toiletruimte (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Nieuwe toiletruimte HOi-Huis

Son en Breugel - Mede dankzij de financiële ondersteuning van de gemeente Son en Breugel en de Rabobank Supportactie heeft het HOi-Huis een mooie nieuwe toiletruimte gekregen. De bestaande ruimte was hoognodig aan vervanging toe en weinig comfortabel voor de veelal oudere gebruikers.

Nu is een prachtige genderneutrale toiletruimte gebouwd, waarbij ook rekening gehouden is met rolstoelgebruikers. Het bestuur van het HOi-Huis graag iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan de totstandkoming van deze prachtige voorziening. Met name beheerder Marinus van der Leest die heel veel vrije uurtjes heeft besteed aan het ontwerpen en realiseren van deze ruimte.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>