Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 723305
Foto: Wil Feijen

Drie Koningen zingen brengt mooi bedrag op

Son en Breugel - In totaal 157 leerlingen van basisschool De Bloktempel gingen maandag 6 januari als Koningen weer langs de deuren in de bijna heel de Gentiaan. Dit jaar liepen 44 groepen waaronder leerlingen van groep 1 en 2, elk een eigen route onder begeleiding van één of meer volwassenen. Bij elke deur die geopend werd, zongen de kinderen luidkeels het lied 'Drie Koningen'. Vaak kregen ze als beloning daarvoor iets lekkers en een financiële bijdrage voor de collectebus.

Dit jaar is er geld ingezameld voor het KWF. Dit doel heeft een extra betekenis voor de kinderen op school. Peter de Kruijff gaat dit jaar de Alpe d'Huez beklimmen om tijdens de Alpe d'HuZes geld in te zamelen voor het KWF. 
Peter is vader van Karlijn, Pim en Fiene zij zijn leerlingen op De Bloktempel. Peter kreeg in 2015 de diagnose kanker. Hij fietst mee voor een wereld waarin niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.

Met opbrengst van driekoningen-zingen sponseren de leerlingen van de Bloktempel hem! Zijn verhaal is te volgen op www.opgevenisgeenoptie.nl. 
De opbrengst van het 'Drie Koningen zingen' was in totaal 2364,48 euro. Een mooi bedrag dat zelfs ruim 1/3 meer is dan vorig jaar. De organisatie bedankt dan ook iedereen voor de gulle giften.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>