Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 43a5bf
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Vrouwenvereniging Scala viert jubileum

Son en Breugel - Dit jaar is het tien jaar geleden dat Vrouwenvereniging Scala Breugel, na 55 jaar KVO te zijn geweest, zelfstandig is verder gegaan. Dit werd gevierd in Feestcafé De Bongerd tijdens de nieuwjaarsreceptie met een overheerlijk buffet van het Turks Restaurant Rozèr uit ons dorp. Ruim tachtig dames hebben hiervan genoten met uiteraard de nodige drankjes. Later in het jaar (zomer en kerst) zal nogmaals op een feestelijke manier aandacht worden geschonken aan dit jubileum.

In december had Scala haar activiteitenjaar afgesloten met een kerstviering, wederom in Feestcafé De Bongerd. De bestuursleden hadden gezorgd voor het lekkers bij de koffie en de dames van de activiteitengroep voor de hartige hapjes. Deze avond werd met leuke liedjes opgeluisterd door drie jong-volwassenen uit ons dorp, te weten Lisa Verkuijlen, Evelien Slegers en Lars van Mil. Mede door dit trio is het een onvergetelijke avond geworden.

De volgende activiteit voor de leden van Scala is een kaartmiddag. Voor de eerste keer wordt gekeken of er belangstelling is om deze activiteit op een middag te organiseren en wel dinsdagmiddag 14 januari in De Bongerd. Men kan zich opgeven voor de spellen bridge, rikken, jokeren en keezen. Op dinsdagmiddag 21 januari staat een creatieve workshop gepland die plaatsvindt in een atelier in Olland.

Op vrijdagmiddag 31 januari en maandagavond 3 februari worden twee activiteiten georganiseerd door Scala waarbij ook niet-leden welkom zijn. Als eerste een hoeden-/sjaaltjes show ontworpen door dorpsgenoot Nelleke Merkx en de tweede is een lezing over slaapstoornis en wordt gegeven door Els van der Horst (GZ-psycholoog i.o. tot klinisch neuropsycholoog). Over deze twee activiteiten meer in de editie week 4 van deze krant.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>